YOUNITY

DU HAR ALLT DU BEHÖVER
INOM DIG…

YOUNITY SWEDEN – Vilka är vi?

Vårt mål är att sprida insiktsfull kunskap till dig och ge dig verktyg och tekniker som kan ge dig kraften att inse din inre potential. Vi är övertygade om att vi alla är skapare och kreatörer av vårt eget universum. Och bara du har i slutändan nyckeln till ditt eget välmående. Du har kraften inom dig till att göra dig själv lycklig, frisk och stark. Du måste bara hitta in till din egen kreativa motor. Och ett första steg är att öva, varje dag! 

Vi har bestämt oss för att hitta de bästa lärarna, inspiratörerna, teknikerna och metoderna över hela världen och leverera dem direkt hem till din dörr! Och vi använder all vår energi, drivkraft, kunskap och viljekraft till att göra Flow summit till en helt fantastisk och upplyftande online-upplevelse för dig.

Vi ser fram emot att slå följe med dig på resan!

Bästa hälsningar,

Katrine & Thomas Schwarz-Voss

Pablo Sütterlin

YOUNITY INTERNATIONAL  – VILKA ÄR VI?

Det startade med en vision under en meditation och idag har det expanderat till att bli Europas största plattform för personlig och andlig utveckling. Vi kunde aldrig drömma om att denna ide skulle beröra så oerhört många människors hjärtan. Detta har också gjordt det möjligt för oss att växa så mycket under de senaste åren. Fler och fler människor har velat följa med oss på resan och ta detta concept till sina länder. Och därför är vi nu här. Vårt mål är att ge kraft till så många som möjligt och få människor att flyga med hjälp av kunskap från banbrytande ledare, pijonärer och genier. 

Från Europas hjärta – Schweiz – tillhandahåller vi produkter av högsta kvalitet och vi ger dig en unik inlärningsupplevelse – och viktigast av allt – kunskap som kan tillämpas direkt i ditt dagliga liv, så att du kan börja se positiva förändringar.

Några mentorer som ger kurser hos oss:

VÅRA EVENT

Deepak Chopra

Det var ett fantastiskt event. Väldigt välorganiserat och väldigt snyggt uppställt. Vi hade en underbar upplevelse och jag rekommenderar dig starkt att ta kontakt med Younity om du någon gång befinner dig i Basel. Det är en underbar grupp människor som gör ett otroligt jobb. 

Neale Donald Walsch

Jag har hållt presentationer över hela världen men ingenstans har jag haft ett event som skapades och presenterades med en sådan träffsäkerhet, i varje enskild detalj, och där jag kände mig så hjärtligt välkommen som jag gjorde här i Schweiz med Younity. 

Vilken fantastisk organisation och vilket underbart team!  Jag är så tacksam för att jag har fått möjlighet att komma hit och arbeta med denna härliga grupp av människor. Mycket mer kan jag inte säga annat än att det inte blir bättre än detta.