Recensioner från Dr. Joe’s elever

Resultaten är Joe Dispenzas största måttstock för framgång… alla de positiva förändringar som hans elever går igenom när de praktiserar hans unika metoder.

På den här sidan hittar du en samling verkliga exempel! Genom att ”do the work” som Joe Dispepnza själv säger (göra arbetet), det vill säga meditera och följa de övningar som Joe presenterar i sina utbildningar, så kan du uppnå fantastiska resultat. Och här nedan kan du träffa några av de som redan har ”gjort arbetet”:

På den avancerade workshopen i Bonn 2017 bjöd Dr. Joe upp Rita på scenen för att prata om läkningen hon upplevde under veckan. Rita hade att göra med efterdyningarna av kirurgi och kemoterapi som ett resultat av hennes bröstcancerbehandling.

Efter bara några dagar gladde hon sig över att hon läkte mycket snabbt, hon återvann rörlighet i sin förlamade arm, och hon upptäckte också att hennes ögonbryn och ögonfransar växte tillbaka.

2017, efter flera år med förvärrade neurologiska symtom som förmodligen orsakats av en obehandlad ryggskada, diagnostiserades Nancy med livmoderhalsstenos. Hon genomgick en laminektomi på C3, C4, C5, C6 och C7, men operationen resulterade i att Nancy vaknade upp helt förlamad. Nancy’s dotter och två månader gamla barnbarn hjälpte henne att fatta beslutet ”med fast avsikt” att leva, läka, lära sig gå igen.

Hon lyssnade på Dr. Joe’s ljudböcker och youtube-videor, om och om igen, tittade på den progressiva online-kursen och övade meditationerna dagligen. När hon deltog i sitt första live-evenemang, i Portland, gick hon utan hjälp – helt funktionell och helt glad.

Loredana föddes döv på det ena örat. Hon fick besked av läkare att hennes hörselnerv hade skadats medan hon låg i livmodern och att det inte fanns någon chans att hon skulle återhämta sig.

Efter att ha läst en av Dr. Joe’s böcker, blev hon övertygad om att tillståndet kunde vändas och berättar historien om hur hon nu har återfått full hörsel.

Salah var med på ett live-event på Malta och kom dit med mycket låga förväntningar. Det visade sig dock att hon skulle komma att läka de bensmärtor, hjärtklappning och högt blodtryck som hon gått runt med i 26 år.

För 15 år sedan diagnostiserades Victoria med Crohns sjukdom, en sjukdom som orsakar allvarliga problem med matsmältning. I samband med att hennes läkare ordinerade stomipåse till henne upptäckte hon filmen What the Bleep Do We Know, och kände plötsligt hopp om att hon kunde läka. Hon förändrade sitt liv fullständigt och läkte sig själv genom att eliminera allt i sitt liv som möjligen kan utlösa ett återfall till hennes gamla symtom.

Men så småningom ville hon fortsätta med sitt liv – hon gifte sig och de fick ett barn. När hennes dotter var 10 månader gammal, fick Victoria åka in till sjukhuset med livshotande problem. Hon överlevde och började om igen. Den här gången dök hon in i Dr. Joe’s böcker och meditationer.

Natalia beskriver här hur meditation hjälper henne att få mer insikt om sig själv, lär henne att älska sig själv och att hitta fram till en känsla av tacksamhet när hon tänker på sin barndom. 

Liska berättar om hur hon blev frisk från bröstcancer. 

Matthais skapade sin Mind Movie, med stor omsorg och fokus, veckan innan han deltog i sin första Advanced Week Long Retreat. Han var glad över att upptäcka att scenerna i hans Mind Movie tog plats på något sätt under retreaten.

Två fantastiska berättelser om hur man kan göra det omöjliga möjligt! 

Jessica kämpade med depression, men det blev inte kritiskt förrän hennes far och bror begick självmord under samma år. Hon övervägde självmord själv, men försökte antidepressiva läkemedel och PTSD-rådgivning istället. En vän berättade för henne om Dr. Joe, och hon gick genast hans online-program innan hon deltog i Berlin Week Long Advanced Retreat. Hon har förälskat sig i att meditera – och i livet – och startar en ideell organisation, Just In Time to Save a Life, för att hedra sin bror Justin.

Cherie’s hörsel blev sämre och sämre under årens gång. Ändra fram till att hon började studera Joe Dispenzas arbete och meditationer. 

Christine har inte känt sig riktigt frisk sedan hon var ungefär 6 år gammal. För 5 år sedan fick hon ett virus som kallas kronisk inre bältros, och Christine blev smärtsamt känslig för sin miljö. Denna känslighet gjorde att det var särskilt utmanande att delta i ett Dr. Joe-evenemang … men hon övervann sina symtom och gick all-in, fann lättnad och ett nytt hopp för ett bättre liv.

2017 diagnostiserades Dawn med tjocktarmscancer, med metastaser i levern. Hon blev opererad för att ta bort tumören och genomgick också en stomi. Dawn fick sedan 6 omgångar med kemoterapi med efterföljande operation för att avlägsna en del av hennes lever. Fler omgångar med kemoterapi följde, och ett år senare tycktes hon vara i remission. Men eftersom antalet cancermarkörer fortsatte att öka, fick Dawn en MRI, och de upptäckte cancerskador på hennes lever och bukhud. Hon bestämde sig sedan för att försöka meditation, och hon åkte på en helande resa där hon kombinerade daglig meditation med minimala doser kemoterapi. Genom meditation och inlärning av Dr. Joe’s arbete upptäckte hon de underliggande tankarna som ledde till sjukdomen.

Brian lider av extrem muskelsvaghet och har en historia med andningssvårigheter. Han började göra Dr. Joe’s meditationer för cirka 15 månader sedan, och som ett resultat började han uppleva en förbättring av styrka och rörlighet. Han ansökte om och fick ett stipendium för att delta i Mallorca Advanced Week Long Retreat. Efter en av Coherence Healing-meditationssessionerna under reträtten återvann Brian viss rörlighet och styrka i armarna.

Marilyn kämpade med flera stora hälsoproblem under större delen av sitt liv: immunbrist, eller IgG-brist, depression och allergier. Mediciner hjälpte henne inte och hennes tillstånd försämrades med åren. Meditation hjälpte henne inte till att börja med, men hon började meditera igen efter att ha blivit introducerad för Dr Joes arbete och läst You Are the Placebo. Hon deltog i en Advanced Retreat 2017 och deltog i en sammanhängande helande-session, med fantastiska resultat. När hon återvände hem hade hon fortfarande mycket arbete med att läka, men hon fortsatte och hjälper nu med sina egna erfarenheter andra människor att hela sig själva.

Nancy hade en blodpropp i benet som rörde sig till hennes lungor och hon blev inlagd på sjukhus. Efter att ha berättat för läkarna att hon hade en familjehistoria med problem med blodproppar (”Faktor 5”) sa de att hon behövde ta blodförtunnande mediciner resten av livet. Hon började meditera regelbundet och hon deltog också i Cancun i juni och Toronto Week Long Retreats. Hon fick sitt blod testat igen efter dessa två event, och läkare kunde inte längre hitta tecken på en blodsjukdom.

Efter att ha gått på ett Progressive Workshop och använt Dr. Joe’s andnings- och meditationstekniker kunde Jeff helt sluta ta mediciner som föreskrevs för sitt låga blodtryck, låga energinivåer och depression.

Efter flera års arbete med försämrade autoimmuna problem insåg Kimberly äntligen att hennes problem troligtvis var ett resultat av läckande bröstimplantat. Hon tog bort implantaten, men hade fortfarande svår matkänslighet. Kimberly lärde sig om hjärtkonsekvens och Dr. Joes arbete och nu har hon påbörjat en resa mot hälsa och välbefinnande.

Detta är bara ett axplock av alla de bekännelser och recensioner som finns av Joe Dispenzas arbete!