i samarbete med

Ett komplett 8-veckors program

med Joe Dispenza

 

Med svenska undertexter!

Starta ditt livs resa och skaffa dig en ny verklighet!

Nu till specialpris - under begränsad tid:

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

I detta 8-veckors program får du steg för steg:

Alla praktiska redskap som gör det möjligt för dig att förändra ditt liv, och skaffa dig ett såväl hälsosamt sinne som en sund kropp.

Nycklarna som möjliggör för dig att ansluta till livets flöde och därmed ta kurs mot en ny framtid. 

Instruktioner till hur du ansluter till högre energier, söker möjliga verkligheter och skapar en ny framtid.

I detta vetenskapligt baserade online-program på 8 veckor, kommer du att lära dig hur du kan välja exakt den verklighet och den framtid du önskar för ditt liv! Med kraftfulla övningar, meditationer och djupgående verktyg för medvetandeträning lär du dig, med hjälp av detaljerade instruktioner, hur du kan få tillgång till ett oändligt antal dimensioner och potentiella verkligheter. Upplev skillnaderna mellan materiens rike och energiområdet i din egen kropp!

 

Tidigare var innehållet i denna kurs förbehållet deltagare på Joe Dispenzas Advanced Workshops. Nu kan du få tillgång till samma kunskap online. 

 

 

  • En stor del av innehållet på denna kurs var tidigare förbehållet deltagare på Advanced Workshops 
  • Vissa av de videos vi sänder i denna online-kurs är inspelade under Advanced Workshops.
  • Nu kan du uppleva Joe Dispenza och lära dig av hans nya och framgångsrika tekniker från hemmets lugna vrå

„Making your Mind Matter“ – Ett nytt liv på 8 veckor

I denna spännande online-kurs, ”Making your Mind Matter,” gör New York Times bästsäljande författaren dr. Joe Dispenza dig medveten om din inneboende kraft med vilken du kan ändra varje aspekt av ditt liv – från minsta cellnivå ända ut till din livsplan. Känner du redan till Joes arbete? Då kommer du inte bli förvånad över att detta program är fullt av vetenskapliga bevis. Baserat på exempel från Joes eget arbete med tusentals människor, förklarar han kvantuniversumets kraft på ett lättförståeligt sätt som ingen annan. Han täcker in allt från neuroplasticitet till skillnaderna mellan materiens rike och energivärlden och förklarar hur vi har tillgång till ett oändligt antal dimensioner, som var och en innehåller en annan potentiell verklighet. När du väl kan behärska denna kunskap så kan du välja vilken verklighet du vill ha. Exakt – du kan välja din nuvarande verklighet och din framtid. Du kan läka det som behöver läkas, komma i balans, förändra ditt liv där det behövs och skapa dina drömmars verklighet.

I detta program bestående av föreläsningar och avancerade, progressiva workshops, öppnar dr. Joe Dispenza dina ögon för hur du kan bryta dig loss från de vanor och beteenden som styr ditt liv. Genom att använda vetenskapligt beprövade tekniker kan du ändra din syn, dina handlingar och till och med dina gener för att hjälpa dig själv – både fysiskt och känslomässigt. Guidade skrivövningar och meditationer hjälper dig att omsätta teorin i praktiken och skapa den framtid du verkligen vill ha genom att ge dig tillgång till kvantfältet.

Vi hoppas att du vill följa med oss på denna resa in i det okända.

Detta specialpris gäller till den 12.07.2020!

Engångserbjudande

197 € istället för ordinarie 499.00 €
…och få obegränsad tillgång!

Nu i enkel delbetalning – 4 gånger à 49,50 €

KAPITEL 1: Förstå kraften hos sinnelaget

I denna första lektion introducerar Joe dig till förhållandet mellan ditt sinne, din kropp och ditt öde och förklarar påverkan av både negativa och positiva vanor. Han binder samman känslor och tankar med vad som händer i ditt dagliga liv. Han hjälper dig att se att du inte bara har skapat din nuvarande verklighet utan också har förmågan att ändra den. Du har kraften att få hälsa, överflöd, frihet, glädje och så mycket mer in i ditt liv.

KAPITEL 2: Skapa en ny modell av möjligheter

Bor du i det förflutna? I dessa videos visar Joe vilken påverkan förväntningar och det okända har på verkligheten och förklarar att dessa kan hjälpa dig att leva i antingen ett överlevnadstillstånd eller ett tillstånd av skapande. Han ger dig tillgång till verktyg som hjälper dig att leva i nuet, lugna din stress och bli klar över hur dina tankar påverkar hur ditt liv utvecklar sig. Och framför allt så hjälper han dig att ställa in fokus på at skapa livet du önskar att du hade.

KAPITEL 3: Konsten att förändra ditt sinne

I den här lektionen djupdyker Joe ner i den vetenskapliga forskningen som stöder det arbete du kommer att göra under hela detta program. När du är klar med de här filmerna kommer du att ha en hög nivå av förståelse för hur hjärnan fungerar – hur den kan förändras och hur detta kan hjälpa dig att skapa en ny verklighet. Du kommer också att lära dig skillnaden mellan den Newtonska verklighetsmodellen och kvantmodellen, en skillnad som placerar kraften tillbaka i dina egna händer.

KAPITEL 4: Omskapa ditt öde: Ändra mönstret i dina hjärnvågor, ändra ditt liv

I denna upplysande lektion kommer du att lära dig hur hjärnan utvecklas och hur den bearbetar information, inklusive känslor och upplevelser. Att förstå skillnaden mellan det medvetna sinnet och det undermedvetna sinnet, tillsammans med hur hjärnan reagerar på stress, sätter dig i en bra position för att ta kontroll över din framtid.

KAPITEL 5: Makt över materian: locka till dig ditt nya liv med magnetism

För att förändra ditt liv måste du först inse vad som inte fungerar och vad som framhäver status quo. I den här lektionen ger Joe dig verktyg som hjälper dig att identifiera de delar av ditt liv och din känslomässiga mask som måste förändras för att ge plats för en större verklighet.

KAPITEL 6: Överge dig till nuet

I denna tuffa lektion hjälper Joe dig att avsätta ditt ego – att lämna plats, tid och andra fysiska begränsningar bakom dig – så att du kan utnyttja de obegränsade möjligheterna du har tillgång till. Med inspirerande berättelser och lugnande meditationer rör du dig framåt i din strävan att skapa ditt öde.

KAPITEL 7: Självläkning och uppvaknande: Joe’s berättelse och forskning

Efter en hemsk olycka tog Joe sig tillbaka till hälsan med de metoder du har arbetat med. Hör hans historia och lär dig med om ursprunget till den praxis som han leder dig igenom i denna kurs – inklusive den inspirerande vetenskapliga forskningen som stöder den!

KAPITEL 8: Lämna labyrinten: Själens resa till självkännedom

I den här sista lektionen tar Joe dig till en ny nivå av helhet och uppmuntrar dig att hålla dig till de övningar du har gjort. Han hjälper dig att se hur djupt kraftfull denna process kan vara och låter dig ta steget vidare på din resa mot ditt nya liv.

Specialpris fram till 12.07.2020!

Nu kan du även delbetala – 4 gånger à

49,50 €

…få obegränsad tillgång!

Ett fantastiskt specialpaket:

Onlineseminar
Värde
inkluderad
8-veckors program "Making Your Mind Matter" - Dr Joe Dispenza
€ 299
Guidade skrivövningar och kraftfulla meditationer kommer att hjälpa dig att släppa taget om ditt ego och lära dig hur du skapar den framtid som du verkligen önskar genom att få tillgång till kvantfältet.
€ 99
Ljudversioner - ladda ner lektionerna som ljudböcker
€ 89
Arbetsbok med praktiska övningar och sammanställningar av varje lektion.
€ 59
Bonus: 2 inspelade fråga-svar sessioner med Petra Brzović - Terapeut och lärare
€ 197
Bonus: Omvandla kunskap till energi - Joe Dispenza
€ 59
Bonus: De 6 stegen till läkning - Intervju mellan Tracy Reid och Deepak Chopra
€ 49
Bonus: Shamanens verktyg som för dig in i livets flod - Alberto Villoldo
€ 49
Bonus: Insikter i vetenskapen om medvetandet - Bruce Lipton
€ 49
Bonus: Få tillgång till hjärtats visdom - Gregg Braden
€ 49
Totalt värde
998€
Istället för:
499€
Specialpris
197€

Specialpriset gäller till 12.07.2020!

Engångserbjudande

197 € istället för ordinarie

499.00 €
…och få obegränsad tillgång!

Nu också med enkel delbetalning á 4 gånger

14 dagar pengarna tillbaka-garanti!

Ta chansen och testa kursen. Om du inte gillar den så skicka oss ett mejl och vi ger dig pengarna tillbaka. 

För den lilla plånboken: Enkel delbetalning

Få tillgång till kursen nu och betala sedan i fyra omgångar.

Det ska inte handla om pengarna

Befinner du dig just ni i finansiella svårigheter och har därför inte möjlighet att lägga ut dessa pengar på kursen? Skriv ett mejl till  sweden@younity.one, där du beskriver din situation. Vi vill gärna möta dig där du är och göra det möjligt för dig att få tillgång till kursen. 

Vi kan inte skaffa oss en ny framtid så länge vi lever i det förflutna. Det är helt enkelt omöjligt.

Dr. Joe Dispenza

Vem är Joe Dispenza?

Joe Dispenza fick sitt genombrott som en av forskarna i den prisbelönta filmen ”What the…Do We Know?”. Filmen utkom i 2004 och efter detta har Joe Dispenza både breddat och gått på djupet med sitt arbete på flera sätt. Hans huvudintresse ligger i att upptäcka vi människor kan använda de senaste upptäckterna inom områden som neurovetenskap och kvantfysik, inte bara för att läka oss själva från sjukdomar, men för att skapa ett mer meningsfullt och lyckligt liv. Joe är djupt övertygad att varje människa har en inneboende kraft att nå sitt fulla potential i alla aspekter av sitt liv.

Joe Dispenza har en grundutbildning som kiropraktor från Life University i Atlanta, Georgia. Han vidareutbildade sig sedan i ämnen som neurologi, neurobiologi, hjärnfunktion och kemi, cellbiologi, minnesbildning, åldrande och livslängd.

Vem är Joe Dispenza?

Joe Dispenza fick sitt genombrott som en av forskarna i den prisbelönta filmen ”What the…Do We Know?”. Filmen utkom i 2004 och efter detta har Joe Dispenza både breddat och gått på djupet med sitt arbete på flera sätt. Hans huvudintresse ligger i att upptäcka vi människor kan använda de senaste upptäckterna inom områden som neurovetenskap och kvantfysik, inte bara för att läka oss själva från sjukdomar, men för att skapa ett mer meningsfullt och lyckligt liv. Joe är djupt övertygad att varje människa har en inneboende kraft att nå sitt fulla potential i alla aspekter av sitt liv.

Joe Dispenza har en grundutbildning som kiropraktor från Life University i Atlanta, Georgia. Han vidareutbildade sig sedan i ämnen som neurologi, neurobiologi, hjärnfunktion och kemi, cellbiologi, minnesbildning, åldrande och livslängd.